6000 de pachete de ţigări de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră de la SPF Brodina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Brodina au descoperit 6000 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană într-un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, ce se afla amplasat în zona unei localităţi sucevene de frontieră.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar şef Ilie Poroch Seriţan, poliţiştii de la SPF Brodina au depistat într-o localitate de frontieră, în timpul unei acţiuni de combatere a contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Marea Britanie, în care se puteau observa mai multe colete cu țigări.

“Echipajul poliției de frontieră a procedat la cercetarea zonei, totodată autoturismul și țigările au fost duse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 6.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 66.000 lei”, a spus Poroch Seriţan.

AUDI cu tigari abandonat (2)

El a mai spus că întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar cercetările continuă în acest caz vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de