Acasă Actualitate Numărul de directori din structurile Consiliului Județean Suceava va fi redus consistent

Numărul de directori din structurile Consiliului Județean Suceava va fi redus consistent


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că numărul directorilor din  structurile Consiliului Județean Suceava va fi redus consistent odată cu noua organigramă la care se lucrează.

El a spus că se lucrează la o nouă organigramă a Consiliului Județean Suceava și că se încearcă să facă această organigramă mai eficientă.



Flutur (3)

„ Așa cum se conturează azi se va reduce numarul de directori din CJ destul de consistent și vom eficientiza activitatea structurilor pe prioritățile anunțate de mine în acest mandat. Într-o săptămână sper să fie gata. Pe 19 iulie, vrem să facem ședința ordinară a CJ”, a spus Flutur.

Flutur a menționat că pentru cei care nu înțeleg ritmul și linia impusă, calendarul și ceea ce e de făcut, trebuie să fie găsite alte soluții pentru revigorarea activității CJ Suceava.

El a mai spus că schimbările se vor face în baza unor discuții cu persoanele respective.

„Acolo unde cred eu că e mai bună o altă soluție cred că putem să avem un agrement, să ne înțelegem să găsim alte formule, fără ca respectivii să-și piardă locul de muncă”, a spus Flutur.

Totodată, președintele CJ Suceava a menționat că se va încerca și eficientizarea utilizării spațiilor Consiliului Județean Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version