Un tânăr din Moldovița a condus fără permis și a avariat un autoturism, după care a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna suceveană Moldovița s-a ales cu dosar penal, după ce s-a urcat la volanul unei mașini fără a avea permis de conducere și a avariat un autoturism, după care a părăsit locul faptei.

FOTO: bzi.ro
FOTO: bzi.ro

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, joi seară, polițiștii Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, au fost sesizaţi  prin apelul 112  de către  un bărbat , de 32 ani, din  comuna  Moldovița cu privire la faptul că acesta şi-a parcat autoturismul proprietate personală în  fața casei sale,  iar   din sens  opus  a  circulat un alt  autoturism,  care  a  intrat în coliziune  frontală cu   autoturismul  său, provocându-i avarii, iar conducătorul auto   implicat în accident  a părăsit locul faptei.

”Din cercetări s-a stabilit că un tânăr, de  21 ani, din comuna  Moldovița  conducea  autoturismul  proprietate personală dinspre centrul comunei  Moldovița  spre Vatra Moldoviţei, pe  D.J. 176, iar în satul Hăuceni,  a  observat  că din sens invers  circula un alt autoturism  care a  intrat în depășirea autoturismului care staționa , iar datorită vitezei, pentru a  evita   impactul frontal cu acesta, a acționat brusc  sistemul de  frânare, a  părăsit banda  circulație și a intrat pe contrasens, lovind   frontal autoturismul  parcat provocând avarii  la ambele mașini în partea din față. În urma impactului nu au rezultat victime  omenești”, arată sursa citată.

IPJ Suceava precizează că s-a procedat la verificarea în evidențele poliței a  conducătorului auto de 21 de ani,  stabilind  că acesta nu deține permis de  conducere  pentru  nici o categorie de autovehicul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul  fără permis de  conducere. (I.L.)

 


Intră acum și în grupul de