PSD Suceava vrea sa castige alegerile locale in municipiul resedinta


Intră acum și în grupul de

Organizatia Municipala Suceava a PSD si-a propus sa câstige alegerile locale din acest an, si mai mult, din cele doua posturi de viceprimar, unul sa fie adjudecat tot de PSD. Liderul organizatiei municipale Suceava a PSD, consilierul local Virginel Iordache a spus, într-o conferinta de presa ca partidul sau doreste ca din cele 21 de mandate de consilieri locali cel putin 8 sa revina social-democratilor.

Tintele PSD pe anul 2008 au fost anuntate de liderul filialei,  Virginel Iordache, în prima conferinta de presa din acest an, în care acesta a explicat ca obiectivele propuse sunt realizabile, data fiind forta pe care PSD o are în municipiul Suceava.

Liderul social-democrat a mai spus ca organizatia îsi va desemna pâna în data de 20 ianuarie candidatul pentru Primarie, iar pâna pe 15 februarie va stabili lista pentru Consiliul Local. Acesta a mai afirmat ca fiecare candidat va avea de prezentat o lista cu semnaturi, prin care sa demonstreze ca are sustinerea a cel putin 10 la suta dintre electorii din cartierul pe care-l reprezinta.

Trebuie precizat ca PNL Suceava a anuntat în urma cu câteva zile ca procentul de eligibilitate este de 5 la suta din cei cu drept de vot la alegerile locale. În felul acesta PSD îsi dovedeste capacitatea si provoaca PNL la o lupta deschisa pentru atragerea de voturi.


Intră acum și în grupul de