Fotbal : Multescu a parasit U Cluj din cauza banilor


Intră acum și în grupul de

Aflata pe ultimul loc în clasamentul Ligii I si fiind considerata în acest moment principala candidata la retrogradare, Universitatea Cluj a primit o noua lovitura la început de an. Antrenorul „Sepcilor Rosii”, Gigi Multescu a demisionat în cursul zilei de luni, acuzând gravele probleme financiare cu care se confrunta clubul.

„Am plecat de la Universitatea pentru ca nu mai puteam continua în aceste conditii. Pâna la ora actuala nu am reusit sa facem niciun transfer, iar celor care au fost pusi pe lista de plecari nu le-au fost rezolvate situatiile. Plus ca nu stiam unde facem pregatirea. 99% nu ma mai întorc la Cluj”, a declarat Multescu.

În vârsta de 56 de ani, Gheoerge Multescu a fost numit antrenor al Universitatii pe 12 octombrie 2007 si a semnat un contract pâna în vara, cu drept de prelungire pe înca un sezon, având ca obiectiv evitarea retrogradarii. De-a lungul carierei sale, a antrenat mai multe grupari din România, precum defuncta Astra Ploiesti, Dinamo, FC Vaslui, Sportul Studentesc, Jiul Petrosani sau FC Brasov si echipe de club din Turcia, precum Gaziantepspor, Samsunspor sau Kahramanmarasspor.


Intră acum și în grupul de