Fotbal : Hirschfeld: „Vreau in Liga Campionilor cu CFR!”


Intră acum și în grupul de

Transferat de CFR Cluj de la Rosenborg Trondheim, Lars Hirschfeld a venit cu intentii mari în tara noastra. Desi se va lupta pentru postul de titular cu portughezul Nuno Claro si cu românul Eduard Stancioiu, portarul canadian a marturisit în cadrul prezentarii oficiale, ca doreste sa câstige titlul cu formatia din Gruia si sa participe la competitia numarul unu a „Batrânului Continent”, Liga Campionilor.

„M-am consultat mult cu Dorsin, suntem buni prieteni si m-a îndemnat sa aleg CFR Cluj, pentru ca este o echipa foarte ambitioasa, care tinteste participarea în Liga Campionilor. Am venit aici sa vad baza de pregatire, conditiile care mi se ofera si am semnat imediat. Am mult de munca, nu cunosc limba si pentru un portar comunicarea este foarte importanta. Intentionez sa îmi duc la bun sfârsit contractul”, a declarat canadianul, care si-a prezentat noul tricou, cel cu numarul 13.

În afara de Hirschfeld, Nuno Claro s Stancioiu, în lotul clujenilor se mai afla un al patrulea portar, Petru Turcas. Cum ce este prea mult strica, antrenorul liderului la zi al Ligii I, Ioan Andone, a anuntat în cadrul aceleiasi conferinte de presa ca CFR-ul se va desparti de unul din cei patru goalkeeperi. „Cu siguranta în lot vor ramâne doar trei portari. Dupa cantonamentul din Antalya vom anunta si portarul care va pleca”, a declarat „Falcosul”. Cum Hirschfeld de-abia a fost adus si Nuno Claro a fost titular în marea majoritate a meciurilor din prima parte a campionatului, portarul „sacrificat” va fi ales cel mai probabil dintre Edi Stancioiu si Petru Turcas.


Intră acum și în grupul de