Fotbal : Buga nu vrea la Steaua


Intră acum și în grupul de

Veste proasta pentru Gigi Becali. Asa-zisul „schimb al prieteniei”, Rica Neaga – Mugurel Buga, a intrat în impas. În timp ce patronul Rapidului, George Copos, a declarat ca aducerea atacantului stelist în Giulesti este nimic mai mult decât o mare „bazaconie”, vârful alb-visiniilor nu vrea nici el sa auda de Steaua, facându-se cât se poate de înteles în acest sens.

Mai mult, fostul golgheter al Brasovului recunoaste ca nici macar nu a fost contactat de oficialii gruparii din Ghencea. „Nu am vorbit cu nimeni de la Steaua pentru a merge acolo, nu m-a cautat nimeni. Eu stiu ca pe 15 ianuarie trebuie sa ma prezint la reunirea Rapidului si asa voi face. Oricum, daca e sa fie ceva, discutam dupa reunire”, a declarat Mugurel Buga.

Atacantul Rapidului este în mare parte convins ca va continua în Giulesti, marturisind ca vrea sa ajute Rapidului sa câstige titlul în actualul sezon: „Cu siguranta ne asteapta o lupta grea. Pentru ca ne-am apropiat la doar cinci puncte de CFR Cluj, va fi o presiune mare pe umerii nostri. Chiar si asa, daca vom juca bine, zic ca avem sanse mari sa terminam campionatul pe primul loc. Avem valoarea si forta necesara pentru a câstiga titlul. Nu ma intereseaza ce face CFR Cluj si nici Steaua. Pot transfera pe cine vor. Important e sa fim noi sanatosi si atunci vom vedea cine e mai bun”.


Intră acum și în grupul de