Un tânăr de 18 ani a provocat un accident în Frasin și a fugit, lăsând în mașină prietena sa care era rănită


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din comuna Fundu Moldovei este cercetat de polițiști pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie” după ce a provocat, sâmbătă, un accident în orașul Frasin în care prietena sa a fost rănită și a fugit de la locul accidentului.

accident_rutier

Astfel, potrivit Poliției Suceava, un tânăr de  18 ani, din comuna Fundu Moldovei, în timp ce conducea sâmbătă autoturismul, pe raza orașului Frasin, în apropierea pasajului cu calea ferată,  datorită vitezei excesive într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra  direcţiei, după care  a părăsit partea carosabilă prin stânga, a lovit malul de pământ al şanţului colector după care  s-a răsucit rămânând orientat cu faţa spre Câmpulung Moldovenesc.

La faţa locului nu a fost găsit șoferul care a părăsit locul accidentului până la sosirea organelor de poliţie şi nici nu s-a prezentat la vreo unitate spitalicească.

În urma impactului a rezultat a fost rănită o adolescentă  de 16 ani, din orașul Frasin, pasager pe scaunul din dreapta faţa, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Șoferul nu a putut să fie testat cu aparatul etilotest, şi nici nu i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.(N.B.)


Intră acum și în grupul de