Țigări de contrabandă transportate cu roaba, confiscate de polițiștii de frontieră suceveni


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Vicovu de Sus au observat, luni seara, cu ajutorul aparaturii din dotare, în apropierea frontierei de stat, un grup de persoane ce transpora colete dinspre frontieră spre interiorul ţării.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar șef Ilie Poroch Serițan, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor în cauză efectuând somaţiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, retrăgându-se pe teritoriul statului ucrainean.

” Imediat au fost anunțate și autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, totodată s-a procedat la  monitorizarea zonei, ocazie cu care au fost descoperite mai multe baxuri cu țigări, pe jos și într-o roabă metalică, care urma să fie folosită la transportul țigărilor pe teritoriul României.

La inventarierea conţinutului baxurilor a rezultat cantitatea de 2.000 pachete de țigări, marca Marble, de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 20.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat Ilie Poroch Serițan.

tigari colete (3)

El a mai precizat că în continuare, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale. (I.L.)

 


Intră acum și în grupul de