Sute de copii au descoperit lumea Doctoriței Plușica, la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Vacanța copiilor a fost și mai frumoasă în weekendul trecut, pentru că Disney Junior a instalat în Iulius Mall Suceava clinica Doctoriței Plușica. Sute de copii au răspuns invitației de a participa la un eveniment Disney despre activitățile preferate ale personajului atât de iubit de prichindei, arată reprezentanții complexului comercial într-un comunicat de presă.

Plusica Iulius Mall (3)

”Sâmbătă și duminică, fanii Disney Junior au fost nerăbdători să intre în rolul Doctoriței Plușica și au venit în număr foarte mare la Iulius Mall Suceava, acolo unde s-a deschis temporar clinica mult iubitului personaj. Entuziasmați, năzdrăvanii au  participat la activităţile interactive inspirate din preferințele Doctoriței Plușica, petrecând o zi extrem de distractivă. Micii doctori au colorat, au învățat să folosească stetoscopul, au consultat jucăriile de pluș din serial, s-au fotografiat îmbrăcați cu halate, s-au jucat alături de alți copii de vârsta lor și au fost premiați de Disney Junior.

Intrarea a fost liberă, evenimentul fiind o surpriză oferită tuturor copiilor de Disney Junior și Iulius Mall Suceava. Astfel, ștrengarii au avut ocazia de a se bucura de o experiență inedită, într-o lume a poveștilor, care să le înveselează vacanța de vară. Serialul animat pentru copii „Doctoriţa Pluşica” de la Disney Junior redă povestea unei fetițe grijulii, în vârstă de șase ani, care poate vorbi cu animalele de pluş și jucăriile de care are grijă în clinica sa. Urmându-i exemplul, copiii prezenți în weekend la Iulius Mall s-au bucurat de activitățile care au îmbinat cunoștințele cu joaca, oferindu-le prilejul de a-și dezvolta imaginația și de a învăța lucruri noi”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava. (I.L.)


Intră acum și în grupul de