Fotbal : Szekely, spre Dinamo


Intră acum și în grupul de

În Liga lui Mitica, sa pui bete în roate si sa transferi un jucator dorit de o rivala este chiar mai important decât sa achizitionezi un fotbalist de valoare superioara. În acest mercato de iarna, marul discordiei este Janos Szekely, considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din tara. Dupa ce Rapid s-a declarat interesata de galatean, Dinamo a contraatacat, facând si ea o oferta.

Aflat în vacanta în statiunea mexicana Cancun, Cristi Borcea a purtat o discutie, la telefon, cu presedintele Otelului, Marius Stan. Cei doi s-au înteles în privinta lui Szekely, discutia finala urmând a avea loc la revenirea finantatorului dinamovist în tara. Din câte se pare, interesul lui Borcea pentru fotbalistul galatenilor s-a activat în momentul în care oficialul din Stefan cel Mare a aflat ca Szekely este aproape de a semna cu rivala Rapid. „Când a vazut anuntul ca luni jucatorul va semna cu giulestenii, Cristi a intrat în alerta la 25 de grade Celsius! Nu i-a mai priit nici vacanta, nici Caraibele, nici nisipul alb, nimic. N-are astâmpar, moare de ciuda ca Dinamo e pe sase în clasament”, a declarat unul dintre apropiatii lui Borcea.

Desi în presa s-a speculat suma de doua milioane de euro pentru transferul mijlocasului, realitatea nu este tocmai asa. Oferta cea mai mare ar apartine gruparii ruse Spartak Moscova – 1.5 milioane de euro –, în timp ce George Copos s-a decis asupra sumei de 900.000 de euro. Ciudat, cel mai putin ofera Dinamo. Gruparea din Stefan cel Mare propune 300.000 euro cash, dar si doi fotbalisti la alegere dintre urmatorii patru: Vranjkovici, Chiacu, Oprita si Galliquio.


Intră acum și în grupul de