580 de pachete de țigări ascunse în plafonul unei mașini, depistate cu ajutorul câinelui polițist Nah, în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

O cantitate de 580 de pachete de țigări, ce erau ascunse în plafonul unei mașini, au fost descoperite de polițiștii de frontieră și vameșii suceveni cu ajutorul câinelui polițist Nah, în Vama Siret.

tigari cainele Nah

Potrivit purtătorului de cuvânt al S.T.P.F. Suceava, comisar şef de poliţie Ilie Poroch-Serițan, joi seară, în jurul orei 22.00, în P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un bărbat în vârstă de 55 de ani, cu dublă cetățenie româno-ucraineană, conducând un autoturism marca Mercedes Benz.

”În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, folosind și câinele de serviciu Nah, specializat în detectarea produselor din tutun, au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în plafonul maşinii, cantitatea de 580 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană”, a declarat Ilie Poroch-Serițan.

El a mai precizat că țigările în valoare de peste 700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de