Un sucevean a fost arestat preventiv după ce a lovit și amenințat cu moartea un agent de poliție


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, a anunțat, vineri, că a dispus, joi, punerea în mișcare a acțiunii penale și apoi a solicitat Judecătoriei Câmpulung Moldovenesc, arestarea preventivă a lui Teodor Cătălin Nicuțar, pentru ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce acesta a lovit și amenințat cu moartea și cu bătaia un agent de poliție.

catuse 2

Potrivit procurorilor câmpulungeni, în data de 9 iulie 2016, în  jurul orelor 21:24, Nicuțar l-a amenințat cu bătaia și cu moartea pe agentul de poliție Ghiocel Florin Purșega, având asupra sa o drujbă pornită.

Bărbatul ar fi încercat să îl agreseze cu drujba pe polițist care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în intersecţia DN 17 A cu DJ 176 Vatra Moldoviţei.

Totodată, Nicuțar l-a lovit pe polițist cu pumnul în zona urechii stângi.

La scurt timp el a revenit în acelaşi loc şi înarmat cu un par l-a ameninţat din nou cu moartea pe polițist.

Ulterior, în 12 iulie,  în timp ce se afla în faţa Postului de Poliţie Vatra Moldoviţei, fiind de asemenea în exercitarea atribuţiilor de serviciu, acelaşi polițist a fost ameninţat cu bătaia de Nicuțar.

Sursa citată menționează că propunerea de arestarea preventivă a lui Nicuțar a fost însuşită de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. (N.B.)


Intră acum și în grupul de