Avionul spre Antalya a plecat, sâmbătă, de pe Aeroportul Suceava cu aproape toate locurile ocupate în ciuda situației din Turcia

Cursa charter Suceava-Antalya a decolat, sâmbătă în jurul orei 14.20 cu aproape toate locurile ocupate, în condițiile în care în Turcia este o situație tensionată generată de lovitura eșuată de preluare a puterii de o parte din armată.

BLUE-AIR

Astfel, dacă pentru această cursă erau așteptate 160 de persoane pe cele 162 de locuri din avion, s-au îmbarcat 154 de persoane, iar două familii, una cu doi copii, nu au mai ajuns la check-in.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a declarat că la ora 14.20 cursa charter a decolat spre Antalya.

Ministerul român de Externe a recomandat, sâmbătă, cetățenilor români care se află pe teritoriul Turciei să evite deplasările care nu sunt necesare și să rămână în casele sau locurile de cazare, iar cetățenilor care au intenția de a tranzita sau de a călători spre Turcia să evite aceste deplasări.

Agenția de turism Prestige Tours International a lansat pentru această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava, începând cu 18 iunie, și va dura până pe 17 septembrie 2016, având o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

Zborul este operat de Blue Air cu o aeronavă Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor, care durează două ore și 15 minute, turiștii vor avea la dispoziție catering cald.

antalya resort