Avionul spre Antalya a plecat, sâmbătă, de pe Aeroportul Suceava cu aproape toate locurile ocupate în ciuda situației din Turcia


Intră acum și în grupul de

Cursa charter Suceava-Antalya a decolat, sâmbătă în jurul orei 14.20 cu aproape toate locurile ocupate, în condițiile în care în Turcia este o situație tensionată generată de lovitura eșuată de preluare a puterii de o parte din armată.

BLUE-AIR

Astfel, dacă pentru această cursă erau așteptate 160 de persoane pe cele 162 de locuri din avion, s-au îmbarcat 154 de persoane, iar două familii, una cu doi copii, nu au mai ajuns la check-in.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a declarat că la ora 14.20 cursa charter a decolat spre Antalya.

Ministerul român de Externe a recomandat, sâmbătă, cetățenilor români care se află pe teritoriul Turciei să evite deplasările care nu sunt necesare și să rămână în casele sau locurile de cazare, iar cetățenilor care au intenția de a tranzita sau de a călători spre Turcia să evite aceste deplasări.

Agenția de turism Prestige Tours International a lansat pentru această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava, începând cu 18 iunie, și va dura până pe 17 septembrie 2016, având o frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă.

Zborul este operat de Blue Air cu o aeronavă Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri. Pe parcursul fiecărui zbor, care durează două ore și 15 minute, turiștii vor avea la dispoziție catering cald.

antalya resort


Intră acum și în grupul de