Victoria PDL la viitoarele alegeri locale „nu vine din cer”


Intră acum și în grupul de

Membrii PDL vor trebui sa se implice si sa munceasca intens pentru ca partidul sa obtina majoritatea voturilor, deoarece victoria PDL la viitoarele alegeri locale „nu vine din cer”, a declarat vicepresedintele PDL, Gheorghe Flutur, într-o conferinta de presa. Acesta a precizat ca pentru realizarea scopului de a câstiga viitoarele alegeri, PDL îsi structureaza organizatiile si grabeste procesul de unificare astfel încât, pâna la sfârsitul lunii ianuarie sa fie constituite toate structurile locale ale partidului.

În privinta candidatilor de primar al PDL, Gheorghe Flutur a spus ca fiecare dintre acestia va trebui sa prezinte minim trei proiecte pentru localitatea unde candideaza, deoarece în viitor primarii trebuie sa promoveze proiecte si sa obtina finantari locale si din fonduri structurale.

Gheorghe Flutur mai spera ca alegerile locale vor fi organizate la termen si a spus ca PDL va fi pregatit pentru acest scrutin, fiindca, în timp ce unele partide se pregatesc sa gestioneze esecul, prin amânarea sau devansarea alegerilor, PDL se pregateste sa câstige aceste alegeri.

Acesta a mai spus ca adversarii politici ai PDL sunt PSD si PNL si a precizat ca pentru functiile alese indirect în administratia locala, PDL se va baza pe fortele proprii si îsi propune sa câstige jumatate din numarul de primari si conducerea CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de