Gheorghe Flutur a prezentat un extras privind rambursari de TVA de care a beneficiat Hayssam in guvernarea PSD


Intră acum și în grupul de

În replica la declaratia presedintelui PSD Suceava, Gavril Mîrza, care a spus ca prin firmele din Suceava, sirianul Omar Hayssam a finantat cu zeci de miliarde  de lei vechi campania Aliantei DA, presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat joi, ca sirianul a beneficiat de rambursari de TVA în judetul Suceava.

Gavril Mîrza a afirmat, miercuri, ca are date exacte cu privire la sponsorizarile pe care Omar Hayssam le-a facut Aliantei DA, exemplificând cu o suma de sapte miliarde de lei vechi din conturile unei firme din Suceava apartinând sirianului ce au avut ca destinatie o fundatie din Bucuresti.

Senatorul Gheorghe Flutur, a tinut sa-i reaminteasca presedintelui PSD Suceava ca  Omar Hayssam a fost membru PSD si a finantat „pufoaicele” cu care se îmbracau liderii PSD în campania electorala din 2004.

Acesta a mai spus ca Hayssam a fost un protejat al guvernarii PSD si ca în judetul Suceava a beneficiat de rambursari de TVA, si ca argument a prezentat un extras din care reiesea ca în anul 2003 firma Bucovina Entreprises Dorna, apartinând lui Hayssam, a beneficiat de rambursari de TVA de 13,2 miliarde de lei vechi.


Intră acum și în grupul de