Circa 11.000 de pachete de țigări de contrabandă ascunse într-un microbuz condus de o tânără de 25 de ani, descoperite în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

 

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret- I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit ascunse într-un microbuz, în spații special amenajate, 10.800 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

Potrivit purtătorului de cuvânt al S.T.P.F. Suceava, comisar şef de poliţie Ilie Poroch-Serițan, o tânără de 25 de ani, de cetățenie română dar care locuiește în localitatea Tereblecea din Ucraina, a vrut să intre luni dimineața în România prin Vama Siret, conducând un microbuz Mercedes Benz.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor și au fost descoperite ascunse, în spații special amenajate, sub scaunele din față, sub bancheta din spate și în peretele despărțitor dintre comparimentul călători și cel de marfă, 10.800 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările au fost confiscate, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, microbuzul marca Mercedes Benz,  în valoare de 45.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea spații special amenajate pentru transportul țigărilor, a precizat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Suceava (N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de