PSD Suceava va realiza un club pentru toti pensionarii indiferent de culoarea politica

Sensibili la problemele pensionarilor si mai ales la modul cum acestia nu pot sa-si petreaca timpul liber din cauza frigului de afara, social-democratii suceveni au decis sa puna la dispozitia persoanelor de vârsta a treia un spatiu de peste 100 de metri patrati, unde acestia sa se poata întâlni zi de zi. Presedintele organizatiei municipale Suceava a PSD, prof. Virginel Iordache a anuntat într-o conferinta de presa ca respectivul spatiu este de fapt sediul PSD din Obcine, situat deasupra Restaurantului NISTRU si ca acesta va fi transformat într-un autentic „Club al pensionarilor”.

„Nu putem ramâne indiferenti la nevoile celor mai în vârsta. Ei nu cer decât un loc unde sa se întâlneasca si sa poata sa-si petreaca timpul, la o partida de table, de sah sau de rummy”, a explicat liderul municipal al PSD. Acesta a mai spus ca pensionarii vor avea la dispozitie si ziarele locale precum si posibilitatea de a-si prepara un ceai sau o cafea, programul viitorului Club fiind de la 9:00- 17:00, zilnic.

Sediul va fi deschis începând de joi, social-democratii intentionând sa deschida unul asemanator si în cartierul sucevean Burdujeni. „Fac precizarea ca nu e vorba despre Clubul pensionarilor care sunt membri ai PSD. Coloratura politica nu are nimic de a face cu gestul nostru”, a precizat Virginel Iordache.