PSD Suceava va realiza un club pentru toti pensionarii indiferent de culoarea politica


Intră acum și în grupul de

Sensibili la problemele pensionarilor si mai ales la modul cum acestia nu pot sa-si petreaca timpul liber din cauza frigului de afara, social-democratii suceveni au decis sa puna la dispozitia persoanelor de vârsta a treia un spatiu de peste 100 de metri patrati, unde acestia sa se poata întâlni zi de zi. Presedintele organizatiei municipale Suceava a PSD, prof. Virginel Iordache a anuntat într-o conferinta de presa ca respectivul spatiu este de fapt sediul PSD din Obcine, situat deasupra Restaurantului NISTRU si ca acesta va fi transformat într-un autentic „Club al pensionarilor”.

„Nu putem ramâne indiferenti la nevoile celor mai în vârsta. Ei nu cer decât un loc unde sa se întâlneasca si sa poata sa-si petreaca timpul, la o partida de table, de sah sau de rummy”, a explicat liderul municipal al PSD. Acesta a mai spus ca pensionarii vor avea la dispozitie si ziarele locale precum si posibilitatea de a-si prepara un ceai sau o cafea, programul viitorului Club fiind de la 9:00- 17:00, zilnic.

Sediul va fi deschis începând de joi, social-democratii intentionând sa deschida unul asemanator si în cartierul sucevean Burdujeni. „Fac precizarea ca nu e vorba despre Clubul pensionarilor care sunt membri ai PSD. Coloratura politica nu are nimic de a face cu gestul nostru”, a precizat Virginel Iordache. 


Intră acum și în grupul de