Un bărbat a fost arestat după ce a tâlhărit, într-o noapte, doi bărbați din Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna Satu Mare, Adrian Gheorghe Prelipcean, 41 ani, a fost arestat de Judecătoria Rădăuți pentru tâlhărie calificată.

Potrivit  Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți bărbatul este acuzat că în noaptea de 25/26 iulie, în jurul orelor 23.30 – 24.00, după ce a consumat băuturi alcoolice în cursul serii în diverse localuri din Rădăuţi, în compania mai multor persoane, printre care se afla şi un bărbat, prin folosirea de violenţe fizice l-a deposedat pe acesta, în zona magazinului „Profi” de un telefon mobil marca Samsung. Ca urmare a loviturilor primite bărbatul a suferit leziuni pentru care necesită un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale de la producere.

În aceeaşi noapte, după comiterea primei fapte, în jurul orei 00,20 a observat un bărbat aşezat pe o bancă, aplcându-i acestuia mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului, precum şi în zona picioarelor și mâinilor,  după care l-a deposedat pe susnumit de o pereche de ochelari, un telefon mobil marca Samsung şi de portofelul conţinând suma de 160 lei,  creându-i leziuni pentru care a necesitat un număr de 7-9 zile de îngrijiri medicale de la producere.

 arest

La baza propunerii de arestare preventivă a stat şi faptul că Prelipcean este cunoscut cu antecedente penale din fişa de cazier a acestuia, rezultând că a suferit o pedeapsă rezultantă de 1 an şi 5 luni închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat, inculpatul fiind arestat la data de 28.09.2012 şi eliberat de data de 13.11.2013 cu un rest de pedeapsă de 106 zile, săvârşind faptele din prezenta cauză în stare de recidivă.

Magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile. (N.B.)


Intră acum și în grupul de