Nechifor despre ironia istoriei: Muzeul de Istorie, ce prezintă și perioada comunistă, va fi redeschis de „capitaliști din naștere” cu carnet roșu


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a remaracat pe pagina sa de socializare că istoria este interesantă, făcând referire la faptul că redeschiderea Muzeului de Istorie a Bucovinei în care este prezentată și tema epocii comunismului va fi făcută de actual conducere de dreapta a CJ Suceava.

Nechifor PSD (2)
„După aproape 3 ani de muncă, Muzeul de Istorie din Suceava se redeschide. Îmi aduc aminte de o discuţie despre expoziţiile permanente, una din teme fiind epoca comunismului, am fost de acord, fireşte, e parte din istoria noastră recentă şi e bine să nu uităm.

Curios însă, deschiderea o vor face unii care se consideră capitalişti din naştere, chiar dacă au purtat cu mândrie carnetul roşu de membru PCR. Intersantă istoria asta”, comentează Cătălin Nechifor.

muzeul de istorie (5)
Muzeul de Istorie al Bucovinei va fi redeschis, duminică, la ora 14.00, de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, în prezența ministrului Culturii, Rodica Șuteu. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de