Ținute de o eleganță desăvârșită, în magazinele din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Vara este sezonul petrecerilor și al evenimentelor care impun eleganță, iar magazinele din Iulius Mall își întâmpină clienții cu cele mai inspirate ținute. De la rochii și costume de un rafinament aparte, până la pantofi șic, bijuterii și accesorii glamour, pe toate le găsesc clienții într-un singur loc, la Iulius Mall.

Daioro Iulius Mall Suceava

”Cu o sesiune de cumpărături la Iulius Mall Suceava, clienții își pot alege ținuta perfectă pentru evenimentul la care sunt invitați. Rochii lungi sau scurte, diafane sau de prințesă, cu design clasic sau modern, într-o paletă diversificată de culori, sunt opțiunile magazinelor din Iulius Mall pentru doamnele și domnișoarele care vor să impresioneze pe ringul de dans. Nichi Cristina Nichita, Daioro, Republica, Jaquisse, Ely Alindor și Blue 63 sunt printre destinațiile de cumpărături ale celor care își doresc rochia perfectă.

Și pentru domni este foarte importantă o ținută impecabilă. Costume de o eleganță desăvârșită și cămăși în nuanțe versatile sunt propunerile magazinelor Bigotti, Dovani, Paolo Bertoluci, Ghio`s Collection, Republica, O&A, Blue 63 și Janice din Iulius Mall Suceava.

Pentru că o ținută completă impune și pantofi eleganți, clienții vor găsi la Iulius Mall Suceava perechea ideală, care să ofere confort, dar și un look de invidiat. La Bigotti și O&A sunt pantofi bărbătești care imprimă personalitate, iar la Medea și Jaquisse se găsesc cele mai șic modele feminine, în tendințele verii.

Ghio`s Collection Iulius Mall Suceava

Accesoriile sunt cele care întregesc o vestimentație, iar magazinele cu bijuterii au numeroase variante pentru a da strălucire oricărei ținute. La Jaquisse sunt plicuri glamour, iar Tres Jolie propune bijuterii deosebite, dar și ceasuri pentru domni.

Tres Jolie Iulius Mall Suceava

În această perioadă, clienții Iulius Mall Suceava se pot bucura și de oferte promoționale la colecțiile de sezon, astfel încât sesiunile de shopping sunt și mai avantajoase.

Vino la Iulius Mall Suceava și îți vei putea alege o ținută așa cum îți dorești, pentru petrecerile verii!”, se arată într-un comunicat al complexului comercial.

 


Intră acum și în grupul de