ARR a luat in vizor scolile de soferi


Intră acum și în grupul de

Scolile de soferi din judetul Suceava au fost obligate sa-si confectioneze casete de semnale luminoase ce se monteaza pe capota masinilor de instructie dupa un singur model. Seful Agentiei Suceava a ARR, Iulian Anghelus a transmis o notificare catre toate firmele din judetul Suceava care practica acest gen de activitate sa-si confectioneze sau procure si sa monteze doar casete luminoase de un singur tip, cel prevazut în lege, inscriptionate doar cu cuvântul SCOALA si care are dimensiunile de 420 mm / 380 mm / 120mm (lungime, latime, înaltime).

Iulian Anghelus a atras atentia asupra faptului ca de la sfârsitul lunii ianuarie vor începe o serie de controale la nivelul scolilor de soferi si ca nu vor fi tolerate abaterile de la lege. „Am vazut în trafic masini care aveau casete galbene, de diverse forme si dimensiuni, montate pe capota sau pe la luneta si unele care aveau trecute chiar si numere de telefon pe ele”, a spus Iulian Anghelus.

Acesta a explicat si faptul ca au fost descoperite si casete luminoase cu multiple întrebuintari, precum cea de taxi si ca asemenea cazuri vor fi sanctionate aspru. 


Intră acum și în grupul de