PSD ii cere lui Gheorghe Flutur sa-si asume guvernarea locala


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PSD Suceava, Ovidiu Dontu, a declarat miercuri, într-o conferinta de presa ca senatorul sucevean Gheorghe Flutur, presedinte al organizatiei PDL Suceava, ar trebui sa înfiinteze si sa conduca un comitet de coordonare a institutiilor descentralizate conduse de membri PLD si PD, astfel încât probleme cetatenilor sa fie gestionate corespunzator.

Ovidiu Dontu spune ca social-democratii nu doresc ca cetatenii din judetul Suceava sa resimta scandalul dintre Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu la nivel local, iar Gheorghe Flutur trebuie sa-si asume guvernarea locala si, totodata, sa-si asume si responsabilitatile pentru aceasta.

Ovidiu Dontu îsi explica solicitarea prin faptul ca domeniile importante cum ar fi sanatatea, învatamântul, mediul sau problemele pensionarilor sunt gestionate în judet de membri ai PLD si PD.

În cadrul conferintei, vicepresedintele PSD Suceava a tinut sa reaminteasca trei promisiuni electorale ale lui Gheorghe Flutur din campania electorala din 2004 care nu au fost onorate, privind programul de subventionare a persoanelor din mediul rural ce folosesc lemnele pentru încalzirea locuintei, facilitati si reduceri de taxe pentru cei care prelucreaza lemnul în judetul Suceava si un program de regularizare a râurilor ce provoaca inundatii în judetul Suceava.

Ovidiu Dontu spune ca oamenii asteapta si acum aceste programe promise de Gheorghe Flutur în campania din 2004.

PDL Suceava considera ca „este o nerusinare fara margini” sa se vorbeasca de promisiuni neonorate când ministri competenti au fost scosi din guvern cu sprijinul nemijlocit al PSD. Democrat- liberalii suceveni îi asigura pe cei din PSD ca vor pune la dispozitia opiniei publice date despre modul în care „urmasii comunistilor au guvernat judetul Suceava în anii de dupa revolutie”. „Daca acestia vorbesc despre formarea de comitete, îi informam ca vom deschide cartea neagra a guvernarii socialiste a judetului Suceava si vom arata care au fost beneficiarii acestei tranzitii”, spun cei din PDL Suceava.


Intră acum și în grupul de