PNL avertizeaza ca infiintarea Clubului pensionarilor este o pacaleala a PSD


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale PNL Suceava, viceprimarul Angela Zarojanu, a declarat, miercuri, într-o conferinta de presa, ca spatiul pe care PSD Suceava sustine ca îl pune la dispozitia pensionarilor pentru înfiintarea unui club este al Primariei, iar PSD nu a mai reînnoit contractul de închiriere de la sfârsitul anului 2005 si nu si-a achitat chiria si utilitatile în valoare de 15.000lei, de aceea spatiul  trebuie evacuat.

Acesta a spus ca potrivit unei hotarâri de Consiliu Local, municipalitatea nu poate prelungi contracte de închiriere daca exista datorii la plata chiriei si a precizat ca Primaria a trimis mai multe adrese organizatiei PSD în care le facea cunoscut ca trebuie sa evacueze spatiul pentru care au datorii la plata chiriei.

Presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache, a anuntat luni ca în sediul partidului din cartierul Obcine, deasupra restaurantului „Nistru” va functiona de joi un club, unde pensionarii se vor putea întâlni zilnic pentru a citi presa sau pentru a juca table sau rummy.

Presedintele organizatiei municipale PNL Suceava crede ca PSD a încercat sa pacaleasca pensionarii punându-le la dispozitie un spatiu care nu le apartine si care este situat la nivelul doi al unui bloc de locuinte. Angela Zarojanu a anuntat ca Primaria Suceava amenajeaza un club al pensionarilor în zona centrala a orasului într-o cladire care se renoveaza în zona Pietei agroalimentara centrala.  


Intră acum și în grupul de