Un minor din Frasin care a disparut cu o suma mare de bani s-a intors acasa cu o masina cumparata de el


Intră acum și în grupul de

Un baiat din Frasin a luat o suma mare de bani din casa parintilor, fara stirea acestora si s-a întors seara cu o masina cumparata din suma respectiva. Potrivit IPJ Suceava miercuri, în jurul orelor 18.00, U. Maria, din orasul Frasin a sesizat faptul ca, fiul sau U.M., în vârsta de 15 ani a disparut de la domiciliu având asupra sa si o suma de bani.

Astfel miercuri, în jurul orelor 11.00, minorul a plecat la bunicii sai din satul Bucsoaia, unde nu a mai ajuns, luând din casa fara acordul parintilor suma de 1.700 lei, dar, în jurul orelor 19.30 minorul a revenit la domiciliu declarând ca s-a deplasat în comuna Berchisesti însotit de un prieten, de unde a cumparat un autoturism marca Dacia 1310 de la I. Catalin, autovehiculul fiind condus la întoarcere de vechiul proprietar.

Joi, minorul a fost invitat la sediul Politiei Orasului Frasin împreuna cu mama sa, pentru clarificarea situatiei.

Potrivit purtatorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Alin Botezatu, mama adolescentului nu a înapoiat masina vechiului proprietar si implicit nu a solicitat restituirea sumei de bani acceptând automobilul cumparat de fiul ei. 


Intră acum și în grupul de