CJ nu vrea ca din bugetul sau sa se cumpere echipamente de securitate aeroportuara care sa fie folosite de SRI


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judetean Suceava va transmite o nota catre Guvern prin care va solicita modificarea Hotarârii de Guvern de aprobare a achizitionarii de echipamente de securitate aeroportuara cu fonduri alocate din bugetul judetului în conditiile în care aceste echipamente sunt folosite de SRI. Gavril Mîrza a spus într-o conferinta de presa ca CJ Suceava va trebui sa aloce bani pentru achizitionarea unor echipamente care sa fie folosite de SRI, institutia care asigura securitatea pe Aeroportul Suceava.

Sefului administratiei judetene nu i se pare normal ca CJ Suceava sa procure echipamente pe care sa le foloseasca alta institutie si a adaugat ca Guvernul nu poate impune unui Consiliu Judetean sau unui Consiliu Local cum sa foloseasca fondurile, acestea având autonomie în stabilirea destinatiei banii din buget.

Presedintele CJ Suceava spune ca, în cazul în care nu se va tine cont de notificare ce va fi trimisa, se va recurge la atacarea în instanta a Hotarârii de Guvern pe motiv de neconstitutionalitate. 


Intră acum și în grupul de