Au demarat lucrarile din programul de infrumusetare a municipiului pentru sarbatorile pascale


Intră acum și în grupul de

Primaria municipiului Suceava a demarat deja campania de înfrumusetare a orasului si a întocmit programul de desfasurare a lucrarilor. Seful administratiei locale sucevene, Ion Lungu a declarat joi, în cadrul unei conferinte ca s-a început toaletarea copacilor, ridicarea resturilor vegetale si semanarea florilor pentru a se pregati rasadurile. „Rugam asociatiile de proprietari sa se consulte cu cetatenii pentru a solicita taierea arborilor care se impun. Insistam pe consultare deoarece cei de la asociatii vin si vor sa taiem un copac, iar dupa ce este marcat de cei de la ITRSC si oamenii de la domeniul public îl taie vin alti 10 cetateni si ne întreaba de ce l-am taiat” a spus Ion Lungu.

Acesta a mai precizat ca în serele municipalitatii se pregatesc 400.000 fire de flori ce vor fi plantate odata cu încalzirea vremii.

Tot în perioada aceasta, vor fi reparate bancile din parcuri, gardurile stradale, cosurile de gunoi, dupa care în luna martie se va trece la vopsirea acestora.

Primarul Ion Lungu a mai spus ca lucratorii de la domeniul public vor reconditiona mobilierul decorativ, respectiv fântânile, carele, roabele, jardinierele, suportii tip „pom” si tip „cascada” si foisorul din parcul central si vor confectiona mobilier nou din lemn.

„Vrem ca orasul sa arate foarte bine pentru sarbatorile pascale” a concluzionat primarul Lungu.    


Intră acum și în grupul de