Hochei. CSM Suceava : Sanse de revenire pentru hocheiul sucevean


Intră acum și în grupul de

Echipa de „sperante” a CSM-ului Suceava a început pregatirile în vederea debutului în sezonul hocheistic pe patinoarului din Suceava. Bucurie mare pentru jucatorii antrenati de Constantin Curelar, modernizarile de la baza sportiva, facute cu aportul municipalitatii, asigura o perioada mai lunga de „trai” a ghetii, precum si o calitate mai buna a suprafetei de joc.

„Am o grupa de copii foarte ambitiosi, talentati si bine dotati fizic. Ne-am pregatit exemplar în aceasta perioada si speram sa formam o echipa de perspectiva, pentru a readuce hocheiul în prim planul sportului sucevean. În perioada 1-7 februarie vom participa la un turneu din cadrul Campionatului National, ce se va desfasura la Bucuresti. Aceste jocuri sunt primele pentru tinerii mei elevi”, a declarat antrenorul Constantin Curelar.

Lotul sucevenilor este format din urmatorii. Cozmin Lungu, Jurgen Stadler, Stefan Afanasov, Claudiu Bancila, Bogdan Croitor, Stefan Hunceac, Octavian Simileac, Alexandru Prisacaru, Catalin Cozma, Razvan Cozma, Codrin Baiesu, Alexandru Sîrghi, Albert Neamtu, Horia Ignatescu si Andrei Gafencu. 


Intră acum și în grupul de