Fotbal : Cupa Italiei: Inter a umilit Reggina


Intră acum și în grupul de

Fara Cristi Chivu – neconvocat –, Inter a reusit o victorie la scor de forfait, 3-0, în fata Regginei, în mansa decisiva a optimilor de finala din Coppa Italia. Nu scorul a fost însa atractia principala a serii, ci inedita echipa trimisa în teren de tehnicianul Mancini.

Dupa ce au învins cu 4-1 în mansa tur, milanezii au evoluat cu o garnitura aparte în returul de pe San Siro. Astfel, în primul unsprezece si-au facut loc nume precum Alfonso, Pele, Fatic, Bolzoni sau Balotelli, dar si fotbalisti de clasa utilizati mai putin în campionat, precum Stankovic, Solari sau Crespo.

Tocmai superatacantul argentinian a fost cel care a deschis scorul în minutul 34, cu un sut puternic, din afara careului. Scorul la pauza a fost însa 2-0, Cascione de la Reggina introducându-si balonul în proprie poarta cu 60 de secunde înainte de intrarea la cabine. Actul secund avea sa apartina, ca si primul, gruparii gazda. Desi au avut foarte multe ocazii, milanezii au reusit sa puncteze o singura data, în ultimul minut de joc, prin Cesar. Scor final 3-0, dar cu siguranta Mancini va folosi o alta garnitura în duelul din sferturile de finala, când Interul va da piept cu marele Juve.

Într-un alt meci din optimile de finala ale Cupei Italiei, Lazio nu a reusit decât un egal, 1-1, pe Olimpico, în fata lui Napoli. Cu toate acestea, romanii au obtinut calificarea, datorita avantajului dobândit în prima mansa, când s-au impus cu 2-1.


Intră acum și în grupul de