Fotbal, Liga a III-a : Sucevenii au trecut cu „brio” de vizita medicala


Intră acum și în grupul de

Marti si miercuri, jucatorii Cetatii au efectuat vizita medicala la Policlinica Judeteana Suceava. Primele rezultate nu au semnalat vreo problema de sanatate în cadrul lotului sucevean, antrenorul Marian Pana afirmând ca toti jucatorii supusi controlului corespund din punct de vedere medical cerintelor. „Pe lânga antrenamente, în aceasta saptamâna am efectuat si obisnuita examinare medicala pe care o face orice echipa în perioada precompetitionala. Primele analize nu au relevat vreo problema de sanatate în rândul lotului. Pot spune ca toti jucatorii sunt apti de antrenament”, a precizat Marian Pana.

Vespazian Colban a fost singurul absent de la vizita medicala a formatiei sucevene, atacantul „galben-albastrilor” aflându-se într-o perioada de refacere dupa operatia de menisc suferita la începutul anului.

Marian Pana revine pe terenul de fotbal

În alta ordine de idei, sâmbata, terenul sintetic din cadrul Universitatii Suceava, va fi gazda unui meci aparte de fotbal. Astfel, începând cu ora 9, o echipa formata din oficialii Cetatii si condusa de Marian Pana va întâlni o selectionata a arbitrilor din judet. „Daca tot nu avem bani de transferuri, poate legitimam câtiva arbitrii dupa aceasta partida”, au glumit pe seama întâlnirii oficialii de pe Areni. 


Intră acum și în grupul de