Incendiu violent în Bazarul din Rădăuți. O comisie mixtă va stabili cauza izbucnirii focului

Un incendiu violent s-a produs, luni seara în Bazarul din municipiul Rădăuți, iar prin intervenția lor pompierii au reușit să limiteze extinderea focului.

incendiu bazar Radauti (3)
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Potrivit ISU Suceava, militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la mai multe tarabe, aflate la marginea bazarului din Rădăuţi.

La sosirea echipajelor, ardeau violent tarabele din lemn, cu învelitori din plexiglas, şi exista pericolul de propagare a flăcărilor la tarabele învecinate şi la chioşcurile din bazar, dar şi la clădirile aflate în imediata apropiere.

Incendiul a fost lichidat după o oră și 10 minute.

În incendiu au ars trei tarabe şi au fost afectate de flăcări mai multe elemente de construcţie şi ornamentale de la construcţiile învecinate.

incendiu bazar Radauti (2)
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

O comisie mixtă, formată din specialişti pompieri şi poliţişti, va cerceta şi va stabili cauza probabilă de izbucnire a incendiului.

incendiu bazar Radauti (1)
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Prin intervenţia rapidă şi eficientă, pompierii au salvat chioşcurile din bazar şi clădirile aflate în imediata apropiere a focarului, precizează ISU Suceava. (N.B.)