Ieșean lăsat fără bicicletă în timp ce pescuia pe un iaz din Drăgușeni


Intră acum și în grupul de

Un ieșean a rămas fără bicicletă în timp ce se afla la pescuit pe un iaz din comuna suceveană Drăgușeni.

Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Vadu Moldovei au fost sesizați duminică, la ora 10:37,  prin  112 de către un bărbat de 63 ani,  din comuna Cristești, județul Iași despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă de pe malul iazului din satul Broșteni, comuna Drăgușeni.

Din cercetări s-a stabilit că duminică, în jurul orei 09.30, bărbatul se afla la pescuit pe un iaz din satul Broșteni, iar bicicleta cu care s-a deplasat a lăsat-o rezemată de gardul unui teren agricol din apropierea iazului, fără să o asigure cu încuietoare și fără să aibă vizibilitate asupra acesteia.

bicicleta

În jurul orei 09.30, când a vrut să plece la domiciliu, ieșeanul a constatat că bicicleta i-a fost furată de persoane necunoscute din locul unde o lăsase.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt, prejudiciul fiind stabilit la 400 lei, informează IPJ Suceava.

Poliţiştii recomandă încă odată adoptarea unui comportament preventiv şi dispunerea unor măsuri minime de siguranţă astfel încât să reduceţi riscurile de victimizare în ceea ce priveşte infracţiunile de furt.

”Nu lăsaţi bicicletele neasigurate şi nesupravegheate! Depozitaţi bicicletele în locaţii care conferă siguranţă şi asiguraţi-le cu sisteme de protecţie – lanţuri de blocare. Păstraţi documentele de achiziţie şi cel puţin o fotografie cu elementele de specificitate”, transmit polițiștii suceveni.

 


Intră acum și în grupul de