Fotbal : AJF si-a reluat activitatea


Intră acum și în grupul de

În cadrul sedintei de luni, a Biroului Executiv, Asociatia Judeteana de Fotbal si-a stabilit strategia pentru începutul lunii februarie. Astfel, pe 2 februarie, ora 10, la sediul AJF, a fost stabilita o întâlnire cu delegatii echipelor din Liga a IV-a, pentru ca o zi mai târziu, pe 3 februarie, sa se reuneasca reprezentantii echipelor din Liga a V-a.

Presedintele AJF, Aurel Daicu, considera aceste sedinte absolut necesare în vederea pregatirii returului de campionat în conditii cât mai bune, mai ales ca lupta pentru promovare se anunta extrem de disputata, atât in Liga a IV-a, cât si la nivelul Ligii a V-a.

În alta ordine de idei, în perioada 23-24 ianuarie, Federatia Româna de Fotbal organizeaza, în 4 orase din tara, adunari cu delegatii echipelor din Liga a II-a, Liga a III-a si Juniorii republicani. Judetul Suceava va fi reprezentat de urmatorii: Dumitru Moldovan (presedinte Cetatea Suceava), Neculai Grosu (organizator de competitii Cetatea Suceava), Daniel Apetri (Juventus Falticeni) si Petru Ardeleanu (Raraul Câmpulung Moldovenesc). 


Intră acum și în grupul de