Mopedist mort, după ce a fost lovit de o mașină condusă de un tânăr băut și fără permis, la Frătăuții Noi


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 28 de ani din comuna Frătăuții Noi a decedat joi noapte, după ce în timp ce se deplasa cu mopedul, a fost accidentat de un autoturism condus de un tânăr băut și fără permis.

FOTO: http://wncn.com/
FOTO: http://wncn.com/

Potrivit IPJ Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe DC Vuliva, din comuna Frătăuții Noi, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a fost surprins de apariția pe sensul său de mers a mopedului condus de un localnic de 28 de ani, intrând în coliziune frontală cu acesta.

”În urma impactului, conducătorul mopedului a fost rănit grav și a fost transportat la spital, însă, din cauza leziunilor suferite, a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, precizează sursa citată.

IPJ mai menționează că în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, atât conducătorul auto, cât și conducătorul mopedului, nu figurează ca fiind posesori de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de