Peste o jumătate de tonă de alcool de contrabandă, confiscată de polițiștii suceveni după un control în trafic


Intră acum și în grupul de

Poliștii suceveni au identificat, sâmbătă, în urma unui control în trafic, un şofer care deţinea şi transporta ilegal 620 de litri de alcool.

alcool contrabanda (7)

Întreaga cantitate de alcool a fost confiscată, iar autoturismul a fost indisponibilizat, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

IPJ Suceava informează printr-un comunicat de presă că sâmbătă, la ora 11.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe Str. Argestru din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Berchişeşti, ocazie cu care, în interior, au fost identificate 10 bidoane, cu câte 50 de litri fiecare şi 6 bidoane, cu câte 20 de litri fiecare, ce conţineau un lichid incolor cu miros de alcool, despre care, conducătorul auto a declarat faptul că, acestea conţin băuturi spirtoase şi nu are asupra sa documentele de provenienţă, fiind cumpărate din judeţul Bistriţa Năsăud, de la o persoană necunoscută.

”Cantitatea totală de 620 litri de alcool, cu o valoare de circa 50.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de cca. 3000 Euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de