Trei tineri din Vatra Dornei, reținuți după ce au furat bani dintr-un bar din localitate


Intră acum și în grupul de

Trei tineri din Vatra Dornei au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava după ce au furat dintr-un bar 1.500 de lei.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată, vineri, la amiază, de o localnică de 48 de ani, despre faptul că, în cursul nopții precedente, persoane necunoscute au pătruns în incinta unui bar din localitate și au sustras o sumă de bani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de lipsa unui sistem de alarmare și de faptul că, sistemul de supraveghere video nu funcționa, în noaptea de joi spre vineri, prin forțarea grilajului unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras suma de 1.500 lei.

”În urma activităților operative şi a activităţilor investigative întreprinse de polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Vatra Dornei, persoanele bănuite de comiterea  furtului au fost identificate  ca fiind trei localnici cu vârste între 18 și 27 de ani, care au  recunoscut fapta comisă, fiind recuperată suma de 462 de lei, ce a fost predată părții vătămate.

retinere arestare

Cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru stabilirea măsurilor legale ce se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de