O moldoveanca depistata in Humor in timp ce vindea ecrane din plasa monofilament


Intră acum și în grupul de

O femeie din republica Moldova a fost depistata de jandarmi în timp ce încerca sa vânda articole de pescuit interzise de lege, folosite de regula la braconaj. Potrivit IJJ Suceava, marti, în jurul orelor 12.00, membrii unei patrule de ordine si siguranta publica din cadrul Postului de Jandarmi Montan Gura Humorului au depistat pe raza localitatii o femeie care oferea spre vânzare trecatorilor un numar de 8 unelte de pescuit confectionate din plasa monofilament, articole cunoscute sub denumirea de ecrane si a caror detinere si comercializare sunt interzise de lege.

I. Natalia, de 51 ani, din Republica Moldova, a vândut mai multor persoane astfel de dispozitive care sunt folosite la activitati de pescuit ilegal, precizeaza jandarmii.

Produsele oferite spre vânzare au fost predate A.J.V.P.S. Gura Humorului si au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de detinere si comercializare a uneltelor de pescuit din plasa monofilament, dosarul urmând sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de