Gavril Mirza vrea un nou mandat la sefia CJ


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza a declarat joi, într-o conferinta de presa ca în urma discutiilor din organizatia PSD Suceava si cu conducerea PSD, s-a stabilit sa candideze pentru un nou mandat de presedinte al CJ Suceava indiferent daca va fi vot uninominal sau pe lista. Acesta spune ca la baza deciziei de a-si anunta candidatura sta dorinta de a aduce „o stare de liniste” în rândul primarilor PSD din judet care sunt hartuiti si amenintati de presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care le cere sa se înscrie în acest partid, dar si în rândul adversarilor politici.

Gavril Mîrza a spus ca acum Gheorghe Flutur discuta cu primarii PSD pe care timp de trei ani si jumatate i-a catalogat drept comunisti si i-a trimis „pe coji de nuci” si vrea sa-i faca liberal-democrati.

Presedintele PSD Suceava a mai spus ca primarii PSD sunt „chinuiti” de senatorul Gheorghe Flutur care îi suna la ore târzii si le spune sa se înscrie în PDL pentru ca îsi doreste sa câstige conducerea Consiliului Judetean.

„Cine poate sa creada ca senatorul Flutur discuta proiecte si programe cu primarii PSD când îi suna la 9 la 10 sau la 11 noaptea?”, s-a întrebat Gavril Mîrza.


Intră acum și în grupul de