Handbal : Remiza pentru CS Universitatea in al doilea meci de la Arad


Intră acum și în grupul de

CS Universitatea Suceava – CSM Oradea  29 – 29 (16 – 12)

La Arad, are loc Cupa “Unirii” la handbal masculin, ultima repetitie înaintea returului de campionat pentru formatiile din Liga Nationala. Turneul reuneste la start cinci echipe, printre care si CS Universitatea Suceava.

Dupa victoria din meciul cu Bekescsaba FKC (Ungaria), scor 36-34, sucevenii au întâlnit vineri dimineata, de la ora 9.30, formatia CSM Oradea, partida dintre cele doua formatii terminându-se la egalitate, scor 29-29.

Fata de jocul împotriva celor de la Bekescaba, antrenorul Petru Ghervan a folosit în confruntarea cu CSM Oradea aproape toti jucatorii, cu exceptia veteranului Leonard Bibirig.

Universitarii au început meciul în forta si au condus cu 5-0 pentru ca, dupa un sfert de ora avatanjul sa se mentina pe tabela, scor 9-4. Diferenta de goluri dintre cele doua echipe a fost în permanenta de 4 sau 5 goluri, pe toata durata primei reprize, 15-10 în minutul 25 si 16-12 la pauza.

În partea a doua a întâlnirii, în formatia suceveana au evoluat mai mult jucatorii de rezerva dar si asa, echipa care a fost la timona s-a numit CS Universitatea, 21-19 în minutul 40, 26-24 în minutul 50. În ultimele 5 minute, CSM Oradea, care a jucat cu prima garnitura pe întreaga durata a întâlnirii, a reusit sa preia conducerea scorului, 26-27, dar fluierul final al arbitrilor a consemnat o remiza, 29-29.

“În jocul cu CSM Oradea am încercat sa folosim mai mult jucatorii de banca pentru a îi putea mentine în forma. Startul returului se apropie si de aceea trebuie sa avem tot lotul în forma” a precizat tehnicianul gruparii sucevene, Petru Ghervan.

Pentru CS Universitatea au marcat: Adomnicai (6 goluri), Chirut (5), Bradatan si Bursuc (câte 4), Ignat (3), Mitrea si Gavriloaia (câte 2), Tcaciu, Tutu si Zvanciu (câte 1 gol).

Iata rezultatele înregistrate pâna acum la turneul amical de la Arad:
Joi, 24 ianuarie
Minaur Baia Mare – HC Arad    30-33

Bekescsaba FKC – CS Univesitatea Suceava 34-36

HC Arad – Bekescsaba FKC    29-30
CSM Oradea – Minaur Baia Mare   25-26
 

Vineri, 25 ianuarie

CSM Oradea – CS Universitatea Suceava  29-29

Bekescsaba FKC – Minaur Baia Mare   32-30 


Intră acum și în grupul de