Nemultumit de iluminatul stradal primarul Sucevei vrea sa-l transfere in patrimoniul municipiului


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anuntat ca va fi înfiintata o comisie E.On Moldova-Primarie, care va inventaria bunurile din sistemul de iluminat stradal din municipiu în vederea transferarii lor în patrimoniul municipalitatii sucevene. Ion Lungu a declarat, duminica, ca în urma discutiilor cu conducerea E.On Moldova, privind conditiile în care se va putea realiza transferul iluminatului public la municipalitate s-a stabilit constituirea unei comisii mixte E.On Moldova-Primarie, care va inventaria acest sistem. Acesta a spus ca, ulterior, vor fi evaluate toate bunurile în vederea stabilirii pretului ce va fi achitat la transferul în proprietatea municipalitatii.

Primarul Lungu a spus ca E.On Moldova nu poate transfera gratuit sistemul de iluminat stradal din municipiu. Primarul Sucevei s-a aratat nemultumit de iluminatul stradal din municipiu si a declarat ca doreste modernizarea acestui sistem, iar pentru realizarea de investitii acesta trebuie sa apartina municipalitatii.

Edilul sef sucevean a mai spus ca a discutat cu conducerea E.On Moldova si despre alimentarea cu energie electrica a noului cartier al tinerilor care se construieste la iesirea din Suceava spre Botosani, în bugetul municipalitatii fiind prevazute sume de bani pentru aceasta lucrare.


Intră acum și în grupul de