Gheorghe Flutur vorbeste despre o continuare a colaborarii cu actualul primar al Sucevei, Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Acesta este mesajul pe care liderul judetean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur l-a transmis la ultima conferinta de presa catre omologul sau de la PNL Suceava, primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu. Gheorghe Flutur a explicat ca „am început în 2004, împreuna cu Ion Lungu, un proiect pe termen mediu si lung”, lasând sa se înteleaga faptul ca acest proiect nu a avut ca termen final anul 2008. Senatorul sucevean a mai spus ca nu are nimic sa-i reproseze lui Ion Lungu, din punct de vedere al administrarii celui mai important oras din judet si ca se asteapta ca acesta „sa ia cele mai întelepte decizii si de aici înainte”.

Gheorghe Flutur nu a negat faptul ca ar dori ca primarul Sucevei sa i se alature în PD-L Suceava pentru constructia politica pe care senatorul o planuieste la nivel local si judetean.  

Ion Lungu face de ceva vreme obiectul unor intense speculatii cu privire la viitorul sau politic, în sensul ca mai multe voci din PD-L Suceava l-au „dat” ca si transferat la acest partid. Ion Lungu a fost unul dintre oamenii pe care senatorul Flutur s-a bazat în toata perioada în care a fost în PNL si ca lui Ion Lungu senatorul îi datoreaza în buna masura locul pe care îl ocupa acum dupa ce primarul Sucevei a avut taria sa-l lase pe Gheorghe Flutur sa ocupe primul loc pe listele PNL în perioada în care doar acest loc era eligibil în judetul Suceava.

Pâna acum primarul Sucevei a infirmat zvonurile însa de doua saptamâni acesta a refuzat categoric sa declare ceva din postura de presedinte al Organizatiei judetene Suceava a PNL.


Intră acum și în grupul de