Membru al BPJ s-a auto-„sechestrat” in PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava a parodiat gestul PDL privind „sechestrarea” unui adolescent de 17 ani, de catre PSD în fostul sediu al PD. Astfel PNL Suceava a înregistrat la finele saptamânii trecute primul „sechestru”, victima fiind un membru din cadrul Biroului Permanent Judetean, Iulian Anghelus. Acesta s-a prezentat la ultima conferinta de presa cu un afis pe care scria mare SECHESTRAT si asta în replica la înscenarea de sechestru pe care PD-L Suceava a savârsit-o saptamâna trecuta la adresa PSD.

La acea vreme un simpatizant PD-L a fost autorul unei sarade politice în urma careia PSD trebuia acuzat în mod oficial de sechestrarea unui minor în sediul partidului. Planurile PD-L au fost date peste cap de politia locala si de marturiile tânarului.

Iulian Anghelus a spus referitor la subiect ca „sunt sechestrat de constiinta mea, de convingerile mele ca PNL apara niste valori si are solutii viabile ce vor scoate România dintr-o prea lunga tranzitie. Chiar daca usile sunt larg deschise sunt sechestrat de vointa mea de a pune umarul în cadrul unei echipe de oameni cu verticalitate si de valoare”. Acesta a mentionat însa, faptul ca în perioada urmatoare se asteapta ca o mica parte dintre membrii PNL sa-si încerce norocul în alte partide. 


Intră acum și în grupul de