Urmarit international prins in Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Un tânar urmarit prin interpol a fost prins în noaptea de sâmbata spre duminica, aproape de casa. Potrivit purtatorului de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul Alin Botezatu (foto), duminica în jurul orelor 01.00, în urma derularii cu succes a unor activitati informativ-operative de catre lucratorii Biroului Politiei Rurale Radauti si ai Postului de Politie Horodnic de Jos, împreuna cu lucratori din cadrul Postului de Politie Horodnic de Sus, Biroul de Investigatii Criminale Radauti si grupa de serviciu din cadrul D.P.I.R. Suceava, l-au identificat pe raza comunei Horodnic de Sus pe S. Ion, în vârsta de 35 ani din comuna Horodnic de Jos.

Acesta era urmarit international din 10.05.2006 prin Dispozitia Biroului National Interpol nr.6319, pe numele sau fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii din 16.11.2004, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infractiunii de ultraj.

Potrivit IPJ Suceava, în seara zilei de 23.04.2003, aflându-se în stare de ebrietate, a agresat o persoana ce îndeplinea o functie implicând exercitiul autoritatii publice.

Barbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de