Un batran din Poieni Solca a murit intoxicat cu fum din cauza unei sobe artizanale


Intră acum și în grupul de

Un batrân din localitatea suceveana Poieni Solca a murit în somn dupa ce casa i-a luat foc de la o soba artizanala nesupravegheata. Potrivit purtatorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, capitan Emilian Tehaniuc (foto) sâmbata dimineata, la ora 08:17 Garda de pompieri Solca a intervenit cu doua autospeciale  pentru localizarea si stingerea incendiului  izbucnit la locuinta lui Simion F., în vârsta de 81 de ani, din localitatea Poieni Solca. În momentul sosirii autospecialelor de pompieri, ardea casa de locuit existând pericol de propagare la întreaga gospodarie.

Incendiul, ce a fost lichidat dupa aproximativ 3 ore, a distrus casa în proportie de 75 la suta pompierii reusind sa salveze anexele gospodaresti.

În urma incendiului a rezultat decesul proprietarului, care se afla în casa dormind, cadavrul acestuia fiind gasit în locuinta în timpul interventiei. Acesta prezenta arsuri în proportie de 65 la suta pe suprafata corpului.

Potrivit purtatorului de cuvânt al ISU Suceava, din primele cercetari, a rezultat ca incendiul a fost initiat datorita nesupravegherii sobei cu acumulare de caldura din locuinta, pagubele fiind estimate la aproximativ 30.000 lei.


Intră acum și în grupul de