Iulius Mall Suceava a dat startul campaniei „Back 2 School. Back 2 Fun”. Vezi ce premii poți câștiga

Anul acesta, în așteptarea sunetului de clopoțel, Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienții săi premii fabuloase. Un pachet complet pentru pasionații de gaming, care include Smart TV Ultra HD, consolă Play Station 4 și sistem de sunet, trei scutere electrice hoverboard și mii de alte premii cool sunt oferite de Iulius Mall celor care își fac cumpărăturile în magazinele preferate, anunță Departamentul de PR al complexului comercial într-un comuniat de presă.

Iulius Mall Suceava”Până pe 18 septembrie 2016, în cadrul campaniei „Back 2 School. Back 2 Fun”, sesiunile de shopping din magazinele Iulius Mall îi vor ajuta pe suceveni să bifeze tot ce au pe lista pentru începerea cursurilor și le aduc șansa de a câștiga surprize care îi vor face vedetele școlii. La tombolă vor participa toți cei care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei.

Zilnic, pentru primii 200 de clienți participanți, Iulius Mall oferă premii instant: căști realitate virtuală, boxe wireless, căști audio wireless, power bank-uri, mp3-uri, sesiuni de distracție la Virtual Reality, acces de o oră la Mischa Kids, vouchere la Emanuelle Home, Nan by Danina Line și Gentlemen`s Barber Shop și băuturi răcoritoare. În plus, la extragerile zilnice vor fi desemnați doi câștigători, care vor fi răsplătiți cu un penny board, respectiv un smartwatch.

În fiecare duminică din perioada de desfășurare a campaniei, pe 4, 11 și 18 septembrie, vor fi selectați, în urma tragerilor la sorți, trei clienți pentru care drumul către școală va fi unul mai ușor și mai distractiv, întrucât vor câștiga câte un scuter electric hoverboard, cel mai cool gadget al momentului. Aceleași extrageri vor desemna alți trei câștigători, care vor primi câte o cameră foto – video sport.

Marele norocos va fi anunțat pe 18 septembrie, în urma tragerii la sorți, premiul fiind unul mult râvnit: un pachet complet pentru pasionații de jocuri, care include Smart TV Ultra HD cu diagonala de 101 cm, o consolă PlayStation 4, un sistem audio și un joc apreciat de gameri”, se arată în comunicatul Iulius Mall Suceava.