Fotbal. Liga a III-a : Cetatea isi muta tabara la Vatra-Dornei


Intră acum și în grupul de

Dupa trei saptamâni de antrenamente lejere desfasurate în localitate, Cetatea Suceava intra în cea de-a doua etapa a pregatirilor, perioada ce consta într-un cantonament de zece zile la Vatra-Dornei.

Formatia suceveana abordeaza acest stagiu montan fara mari nume la capitolul “achizitii”, singurele noutati din cadrul lotului fiind atacantul Ionut Beleca, venit în probe de la CS Gura-Humorului si Eusebiu Jalba, fotbalist promovat la prima echipa de la sectia de juniori a clubului. Mai mult, “galben-albastrii” s-au despartit în pauza competitionala de 4 jucatori: Stefan Iordache, transferat la Dunarea Giurgiu, brazilienii Dimas si Rodrigo, exclusi din lot, precum si Fabian Butnaru, acesta din urma renuntând la fotbal pentru o cariera în domeniul IT.  

Un caz aparte este reprezentat de Marius Teslariu, oficialii suceveni fiind nevoiti sa renunte la serviciile fundasului sosit în aceasta iarna pe Areni din pricina problemelor de sanatate semnalate la vizita medicala de saptamâna trecuta. “Teslariu va repeta controlul medical, însa sansele sale de a ramâne la echipa noastra sunt minime”, a precizat antrenorul Marian Pana.

În aceste conditii, stafful tehnic al Cetatii va miza în cantonamentul de la Vatra-Dornei pe urmatorul lot de jucatori: Andrei Rohetki, Viorel Gheorghe, Laurentiu Constantin- portari, Marian Nicolau, Constantin Ungureanu, Claudiu Streinu, Vladut Leuciuc, Ovidiu Halip, Razvan Breniuc- fundasi, Ionel Celpan, Cristian Cojenel, Florin Apetri, Marius Onciu, Danut Mitruc, Lucian Andries, Vlad Stanescu, Alexandru Moldovan, Florin Corneanu- mijlocasi, Vasilica Dicher, Vespazian Colban, Tudor Homneac, Tomaz Donizete, Bogdan Lupu, Eusebiu Jalba, Ionut Beleca- atacanti.

Trupa pregatita de Marian Pana va disputa pe parcursul sederii la Vatra-Dornei un singur meci de verificare în compania formatiei FCM Bacau, amical programat miercuri, 30 ianuarie. 


Intră acum și în grupul de