Bărbat din Șcheia descoperit cu o alcoolemie de 1,25 la mie, după ce a provocat două accidente în cartierul Obcini


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna suceveană Șcheia, care s-a urcat la volan deși consumase băuturi alcoolice, a provocat două accidente rutiere în cartierul Obcini din municipiul Suceava.

Potrivit Poliției Județene, joi seară, în timp ce conducea autoturismul  pe str. Viitorului, din municipiul Suceava, la intersecţia cu str. Slătioara, bărbatul nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

Pe timpul cercetărilor, la faţa locului s-a prezentat un alt localnic de 39 de ani, care a declarat faptul că, autoturismul său staționat pe str. Gavril Tudoraş din localitate, a fost acroșat de autoturismul condus de bărbatul din comuna Șcheia, care a plecat de la faţa locului.

FOTO: satmareanul.net
FOTO: satmareanul.net

”Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto vinovat de producerea evenimentelor a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicatul Poliției Județene.

 


Intră acum și în grupul de