Dornean reținut de polițiști după ce a tâlhărit o femeie pe o stradă din localitate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Vatra Dornei a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, după ce a tâlhărit o femeie pe o stradă din localitate.

Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată joi, la ora 11.25, despre faptul că, o femeie de 47 de ani, din localitate a fost victima unei tâlhării.

FOTO: http://www.probr.ro/
FOTO: http://www.probr.ro/

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că joi, în jurul orei 11.15, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitate, victima a fost acostată de un localnic de 29 de ani, care i-a smuls de la gât un lănțișor din aur. Infracțiunea a fost observată de un localnic, care, alarmat de strigătele victimei, i-a cerut agresorului să rămână pe loc.

Acesta s-a conformat și i-a restituit femeii bunurile sustrase, după care a fugit, fiind identificat de polițiști în apropierea podului pietonal care face accesul dinspre strada Chiliei spre strada Schitului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, ce va fi soluționat procedural.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, în cursul zilei de vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă.

 


Intră acum și în grupul de