Lungu: Și în acest an, voi merge la deschiderea anului școlar la zece școli din municipiu


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa

ion lungu (5)

LIVE TEXT:

”Am fost la Bucuresti cu mai multe probleme si cred ca am mai facut un pas pentru finalizarea Salii Polivalente la Suceava. In cel putin sase luni, se va aproba.

Cel mai important e sa fim prinsi cu fonduri pe bugetul pe 2017. Realizarea ei va insemna multe drumuri la Bucuresti, dar le vom face.

Am discutat si pentru modernizarea si acoperirea patinoarului. Am discutat si cu ministrul Tineretului și Sportului, ca sa primim acordul lor si vom intra in CL cu o hotarare.

Am facut un tur pe la toate scolile din oras si ele arata in regula. Si in acest an, voi respecta cartierele si voi merge la 10 scoli la deschiderea noului an scolar.

Fata de profesori si elevi si parinti, avand in vedere ca scolile sunt subordonate Primariei, vom arata respect si voi cere si consilierilor sa participe.

O problema importanta la care lucram e cea legata de aductiunea de gaz metan in Burdujeni Sat. Primaria a depus dosarul complet la finele lui august.

Sper ca E.On sa isi faca temele si sa incepem racordarea in cel mai scurt timp in acest cartier.

Am convenit cu managerul spitalului sa avem o discutie ca pentru medicii tineri sa oferim locuinte. Vreau ca un bloc din cele patru de la ANL sa fie dat medicilor.

O sustin in continuare pe Angela Zarojanu ca sa faca parte din CA de la Teatru ca reprezentant al CL Suceava.

Ma nemultumeste faptul ca in Piata Mica, in continuare, se vand produse alimentare pe jos. Sunt doamne care vand pe trotuare, iar loc in hala de lactate este.

Preturile la hala de lactate sunt mici. E vorba de civilizatie la urma urmei. Eu personal nu agreez acest mod de lucru. Am cerut politiei locale sa se implice.”

 


Intră acum și în grupul de