Fotbal. AJF Suceava : Modificari in programul campionatelor judetene

La sediul AJF Suceava, marti a avut loc sedinta Biroului Executiv în care s-au discutat probleme de ordin organizatoric, pentru ca returul campionatelor judetene sa fie fara cusur.

În primul rând a fost fixata data începerii returului la Liga a IV-a – seniori si juniori si asta dupa ce s-a primit din partea FRF, o adresa în urma careia fiecare AJF trebuie sa anunte câstigatoarea campionatului judetean pâna la data de 20 mai 2008. Barajul de promovare în Liga a III-a va avea loc pe 31 mai 2008, asa încât s-au hotarât urmatoarele:

    * returul Ligii a IV-a va începe pe 24 februarie si va avea doua etape intermediare;
    * returul Ligii a V-a va începe la data de 2 martie;
    * returul campionatului destinat juniorilor C va începe la data de 5 februarie 2008 întrucât campionatul trebuie sa se încheie pâna la data de 30 aprilie pentru ca apoi câstigatoarele sa participe la fazele superioare. Astfel în retur, juniorii C vor juca foarte multe etape intermediare;

Reamintim ca sedinta cu delegatii echipelor de Liga a IV-a va avea loc pe 2 februarie, iar delegatii echipelor de la Liga a V-a vor avea sedinta pe 3 februarie.

Presedintele Aurel Daicu face apel catre toti reprezentantii echipelor sa fie prezenti la sedinte deoarece se vor dezbate probleme importante pentru fiecare club, pentru bunul mers al returului.