Fotbal. AJF Suceava : Modificari in programul campionatelor judetene


Intră acum și în grupul de

La sediul AJF Suceava, marti a avut loc sedinta Biroului Executiv în care s-au discutat probleme de ordin organizatoric, pentru ca returul campionatelor judetene sa fie fara cusur.

În primul rând a fost fixata data începerii returului la Liga a IV-a – seniori si juniori si asta dupa ce s-a primit din partea FRF, o adresa în urma careia fiecare AJF trebuie sa anunte câstigatoarea campionatului judetean pâna la data de 20 mai 2008. Barajul de promovare în Liga a III-a va avea loc pe 31 mai 2008, asa încât s-au hotarât urmatoarele:

    * returul Ligii a IV-a va începe pe 24 februarie si va avea doua etape intermediare;
    * returul Ligii a V-a va începe la data de 2 martie;
    * returul campionatului destinat juniorilor C va începe la data de 5 februarie 2008 întrucât campionatul trebuie sa se încheie pâna la data de 30 aprilie pentru ca apoi câstigatoarele sa participe la fazele superioare. Astfel în retur, juniorii C vor juca foarte multe etape intermediare;

Reamintim ca sedinta cu delegatii echipelor de Liga a IV-a va avea loc pe 2 februarie, iar delegatii echipelor de la Liga a V-a vor avea sedinta pe 3 februarie.

Presedintele Aurel Daicu face apel catre toti reprezentantii echipelor sa fie prezenti la sedinte deoarece se vor dezbate probleme importante pentru fiecare club, pentru bunul mers al returului.


Intră acum și în grupul de